26 maart 2020

SYAS Airplants: een op z'n lijf geschreven Mitch


Eindelijk kwam ik toe aan het afmaken van deze sweater, die al een tijdje (gelukkig ruim) geknipt klaar lag. Thanks to de (overigens broodnodige) semi-lockdown. Mijn favorietje See You At Six-stofje van in ieder geval de herfstcollectie van 2019. Dit stofje is denk ik mijn de allerfavorietste ever, maar ze voeren samen een verwoedde strijd om deze titel ;-)


Het wordt misschien een beetje saai, het patroontje is de Mitch van La Maison Victor. Ik maakte deze al een keer of wat, hier en hier in ieder geval gedocumenteerd. Het enige wat ik hoef te doen is de mouwen 2 cm verlengen en dan zit het op de kinderlijfjes van mijn kinderen perfect, dus geen reden om een ander patroon te pakken. Meer als een basispatroon heeft dit stofje niet nodig, toch?


Mijn Crazy Plant Boy, of tenminste zo lijkt het :-). Benieuwd of hij de groene vingers van z'n vader geeërft heeft of meer richting mijn knipperlichtrelatie met planten gaat. De airplant kregen we van schoonzus L., maar die van mij is helaas al wijlen. Gelukkig had andere schoonzus hem ook gekregen (zus van mijn man met zelfde groene vingers) en die van haar was nog springlevend én mocht ik lenen als foto-attribuut, waarvoor dank N.!


Patroon: #mitchsweater van #lamaisonvictor #editie05-2016
Stof: #airplants van #syas, gekocht bij #piekewieke


3 opmerkingen: