9 januari 2016

Lila² - twinning is winning #1

Voor alles is een eerste keer. Dit is een bericht van eerste keren. De eerste 'eerste keer' is die van 'patroon testen'. Ik reageerde op een oproep van Sylvia, maar gezien mijn geringe naaiervaring en prille blogbestaan verwachtte ik er niet veel van. Toen ik een mailtje kreeg dat ik - ja, IK - mee mocht doen met het patroontje testen, dat een samenwerking bleek tussen Sylvia van de blog Lily & Woody en Marthe van CompagnieM, ontstond er spontaan een gat in de wolken.


Ik testte, en bleef testen, zo leuk was het! Alhoewel ik me voor een jurkje inschreef, bleek er tot mijn verrassing ook een optie in het patroon te zitten voor jongens. En daar zijn we bij de tweede keer 'eerste keer'. Al een poosje wilde ik een rubriek 'twinning is winning' opzetten, maar daar kwam nog niet van. Maar bij deze, een eerste keer. Inclusief  #1, zodat ik mij verplicht tot een vervolg ;-).


Veel is er al gezegd over het 'Lila dress & jumpsuit pattern'. Wat het voor mijn persoonlijk een toppertje maakt - naast de twinningmogelijkheid ;-) - is de draagbaarheid: speelproof en makkelijk aan- en uit te trekken. Daarnaast zijn er zoveel patroonopties mogelijk, dat ik momenteel in alle stofjes 'Lilaatjes' zie...


Ik maakte al vier kledingstuks met het patroontje, waarvan er later nog op dit blog zullen verschijnen. Voor dit setje maakte ik voor mijn dochtertje gebruik van het overslaglijfje met de rimpelrok. Voor zoonlief de jumpsuit, zonder verdere toevoegingen, maar ik maakte er vlinderstrikje bij. Om het lekker te matchen en een sjieke, maar toch stoere touch te geven. Wat vinden jullie ervan?Ik neem aan dat jullie het patroontje al in jullie bezit hebben, maar mocht dat niet zo zijn, sla dan vandaag je slag! Het patroontje is te koop bij Compagnie M, en met de code LILA10 krijg je nu nog 10% korting. 


De derde 'eerste keer' - en dan stop ik - is om te fabricstashen. En dat deed ik! Niet de nieuwste stofjes kopen, maar gewoon uit voorraad. Ik ben blij met de 'the way it turned out'. Heerlijke kleurtjes en stofjes, comfy kleertjes en blije kindjes. Daaaag, zegt dochterlief...


24 opmerkingen:

 1. Twinning is zeker winning!!! Grote fan van twinning... super!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. S c h i t t e r e n d !!! Was een prachtig twinning-setje ! En zo'n leuke foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Jo! Jouw reacties zijn zo aanmoedigend voor een beginnende blogster :-)

   Verwijderen
 3. Wat een zalig duo! Met glans geslaagd! En laat die volgende twinning-projecten maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke outfits! Ok grote fan van het strikje.
  Ik ben benieuwd naar de volgende lila's.
  Fijn je blog te hebben leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. 'k Ben ook fan van jouw kleurige maaksels :-) Enne...ik ga m'n best doen, 'k haal er zoveel voldoening uit!

   Verwijderen
 6. Geweldig! De foto's, de twinning, de locatie, de kleurtjes. De mooiste Lila's die ik tot nu toe zag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk setje! Die laatste foto is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, lucky shot. Ze zag een vogel langsvliegen, waar ze erg enthousiast van werd! Dus eigenlijk zwaait ze helemaal niet ;-)

   Verwijderen
 8. zo schattig dat die van jou is! Wat een kleurtjes en inderdaad zeer mooie foto's!het strikje is wel een hartenbrekertje hier ;-)
  #twinmomsrule! :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Your kids are so adorable :) Twinning is definitely winning :) Love seeing them together :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you, Jenya! No english, but I'm glad you like the pictures :-)

   Verwijderen
 10. Deze Lila's zijn echt geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! 'k Word bijna verlegen van al die complimenten ;-)

   Verwijderen