18 mei 2015

Stoere tipi's!

Afgelopen week werd de oudste zoon tien(er). Ongelofelijk zo snel als dat gaat! Zo word je wakker na een keizersnede onder volledige narcose en ben je voor het eerst mama, en zo heb je een tiener in huis.


Na twee weken vakantie, begint de school weer: tijd om te trakteren dus! Zeker bij het ouder worden van de kinderen een leuke uitdaging om een originele traktatie te verzinnen, waar zowel de jarige als de mama blij mee zijn. Het werd een tipi!


Ongeveer tegelijk met de start van deze blog, ben ik gaan instagrammen. Wat een hoop creativiteit leer je daar kennen! Bij het bekijken van haar account ving deze foto mijn aandacht, en was het idee voor een tiener-traktatie geboren. Alles wat je nodig hebt vind je op haar blog: een superleuke tutorial en de mal voor de tipi. De mal werd uitgeprint en op de andere kant van het velletje papier printte ik een camouflageprint, die ik op internet vond (ja, mijn cartridges zijn gelijk leeg ;-)) Missie stoere-jongenstraktatie geslaagd, toch?


Voor je het weet, heb je een heel tipi-tentenkamp!


Manlief timmerde nog even een 'industrieël' mega-dienblad in elkaar, zodat alle tipi's erop pasten. De jufs en meesters  werden ook niet vergeten, en mogen mijn easy peasy all time favorite-cake uitproberen, Alhoewel ik geen klachten verwacht, want die heb ik nog nooit gekregen :-P

4 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ja hé, hij kwam enthousiast uit school, dus helemaal geslaagd!

      Verwijderen
  2. Zo tof !!! Dat zouden mijn tieners ook wel de max vinden !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ja, met de keuze van een printje kun je alle kanten op, en dat maakt het voor heel veel leeftijden leuk..

      Verwijderen