29 april 2015

Oldie

Eéntje uit de oude doos. Zo'n half jaar geleden. Want met het meisje deden ook meisjeskleren hun intrede. Jippie, kon ik ook jurkjes gaan naaien! Met trots presenteer ik 'my first dress':


En dan - nog trotser - 'my first girl in her first mama-made dress':Allertrotst (bestaat dat woord?), samen met haar tweelingbroertje:


Terug naar de jurk. Het is een gratis patroontje van Made by Rae, de Little Geranium Dress. Het is een heerlijk patroontje in de categorie 'kleine moeite, groot succes'. Zeker met dit prachtige liberty-stofje, volgens mij gekocht bij cozette.be.

Een groot succes, dit jurkje. Ik ben er erg blij mee. Dus, thanks Rae :)

4 opmerkingen:

 1. Leuk jurkje!! Hier ook een baby onderweg, maar niet bekend of het een jongen of een meisje is. Ik ben benieuwd of ik ook jurkjes mag gaan naaien! Ik ben je gelijk gaan volgen :-). Liefs, Anne-Co

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Apart is dat altijd, je weet dat er een kindje in je buik zit, en dat het al een jongen of een meisje, maar voor jou - als drager van het kindje -weet dit nog niet... Bedankt! Volgens mij ben je de eerste :-) Ik ga jou ook volgen!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof kleedje! En waw, vijf kinderen! Dat moet daar een gezellige drukte zijn bij jullie :-)

  BeantwoordenVerwijderen